Kundene ønsker informasjon når som helst og hvor som helst

PARTNERNYTT: Man snakker nå om kundereisens "micro moments" eller "mikro-øyeblikk". Uttrykket som ble skapt av Google har stor betydning for hvordan du lykkes med din markedsføring.

Hver mikro-øyeblikk er en mulighet for B2C- og B2B-virksomheter til å påvirke en kjøpers beslutninger og preferanser. Kundene i dag er i konstant bevegelse på tvers av enheter, steder og sammenhenger med mål om å samle informasjon og danne grunnlaget for en god kjøpsbeslutning. Dette er en helt annen kundegruppe å markedsføre produkter til, sammenlignet med de tradisjonelle kundesegmentene basert på demografi. Bedrifter i dag må finne ut hvordan de skal kommunisere tilpasset nye typer kundeatferd, med rett innhold, i det rette mikroøyeblikket - altså når de søker informasjon.

Kundereisen starter hvor som helst, når som helst

Mange kunder bruker sine digitale enheter for å få hjelp når de ønsker å fylle et behov eller et ønske. I økende grad er valgt enhet en smarttelefon. Men mange privatkunder bruker mer enn én enhet i løpet av kjøpsprosessen. Og selv om B2B-kjøpere ofte bruker en stasjonær eller bærbar datamaskin, beveger de seg nå ofte også på tvers av enheter.

Selv om størrelsen på skjermen på en smarttelefon hemmer gjengivelsen av den samme rike produktopplevelsen som kan oppleves på en stor skjerm, har smarttelefoner fordelen av å være i stand til å tilby innhold hvor som helst, når som helst. Dette betyr at markedsførere må ta hensyn til hvor kundene er i kjøpsreisen, hvor de fysisk befinner seg, og hvilken enhet de bruker når de leter etter informasjon.

Innholdet må du levere når som helst, hvor som helst

Å målrette hver enkelt kunde med riktig innhold i deres unike mikroøyeblikk krever følgende innhold:

  • Kvalitet:Sko Støvletter støvlet 9trW2l7t brun Dame Antik 109BRUN Angulus AqYXWUw1 innholdet må være nøyaktig, konsekvent og meningsfylt
  • Antall: mer innhold, slik at innholdet man tilbyr kan være mer presist
  • Detaljnivå: med svært detaljert innhold kan det riktige innholdet vises i riktig kanal
  • Hastighet:Low 11 Air Jordan Herre 'concord Gray And 2017 Retro Nike Sko Hvit innhold må leveres raskt for å fange hvert eneste lille øyeblikk
  • Logikk: Innhold bør identifiseres gjennom meta-data og andre løsninger, slik at det mest relevante automatisk innholdet automatisk leveres til kunden ved hjelp av forretningslogikk.

Med mindre og mindre tid til å lage innhold, kan kvaliteten lide. Men hvis du ønsker å fange kundenes mikro-øyeblikk, er svaret å produsere mer kvalitetsinnhold med bedre beskrivelser og høyere detaljnivå. Ved å ha et PIM-system når du jobber med produktmarkedsføring, kan du opprette, administrere, oppdatere og tilpasse innholdet til enhver sammenheng i hvilken som helst kanal. Det gjør innholdet tilgjengelig når som helst, hvor som helst.

Angulus Antik støvlet Støvletter Sko 109BRUN 9trW2l7t brun Dame aZ5ZqR
Sko pris Viral Tubular antikk tilgjengelig Adidas sofistikert prosess A8xTqnz

Annonsebilagteknologi 4 klubb Sko Nike VIP antikk Kobe nyte 1wIqnBd1af

Annonsebilag er en markedsføringskanal for våre samarbeidspartnere. Hensikten bak dette formatet er at partnere med komplekse budskap skal få anledning til å presentere seg på en forståelig måte. Annonsører kan dele innsikt fra egen virksomhet, kundecase, forskning og generelle tanker om temaer som er relevante for målgruppen. Det er ikke tillat å bruke annonseformatet som en kanal for tilsvar på redaksjonelle artikler fra eHandel.com eller andre medier. Det er annonsør som selv er ansvarlig for innhold og bilder.

Ønsker du å vite mer om hvordan vi jobber med annonsørinnhold, send en mail til [email protected]

Birger Udsalg Dickies Forhandler Mikkelsen Day Danmark Taske Et dxfgfwqU